the world's most visited architecture website
All
Projects
Products
Events
Competitions
  1. ArchDaily
  2. Projects
  3. Headquarters
  4. Taiwan
  5. BIAS Architects
  6. 2018
  7. Election Campaign Headquarter / BIAS Architects

12选5开奖结果: Election Campaign Headquarter / BIAS Architects

  • 23:00 - 11 March, 2019
Election Campaign Headquarter / BIAS Architects
35选七 www.jhh2i.cn Election Campaign Headquarter / BIAS Architects, The circular circular, up and down streamlined roof design is like a group of dancers who danced waltz, like waves, rolling up and down on the stage.. Image ? Yi-Hsien Lee Photography
The circular circular, up and down streamlined roof design is like a group of dancers who danced waltz, like waves, rolling up and down on the stage.. Image ? Yi-Hsien Lee Photography

The open space that penetrates makes the campaign headquarters a place that can be enjoyed by surrounding residents and tourists. Image ? Yi-Hsien Lee Photography The open space that penetrates makes the campaign headquarters a place that can be enjoyed by surrounding residents and tourists. Image ? Yi-Hsien Lee Photography Space for the gallery to prepare the seating area for the public and tourists to rest.. Image ? Yi-Hsien Lee Photography The open space that penetrates makes the campaign headquarters a place that can be enjoyed by surrounding residents and tourists. Image ? Yi-Hsien Lee Photography + 17

  • Architects

  • Location

    Zhongli District, Taoyuan City, Taiwan
  • Category

  • Lead Architects

    Han Ju Chen, Tammy Liou, Alessandro Martinelli
  • Design Team

    Peter Yu
  • Gross Site Area

    6,950 m2
  • Contractor

    SMGH
  • Area

    642.0 m2
  • Project Year

    2018
  • Photographs

With the concept of "circle" as the concept of thinking, it is planned to produce a penetrating circular circular space, and maintain a number of independent unit spaces, symbolizing that each of them is a representative of Taiwan, but they are connected to each other and are in communion in this city. Life and concentricity drive urban development.. Image ? Yi-Hsien Lee Photography
With the concept of "circle" as the concept of thinking, it is planned to produce a penetrating circular circular space, and maintain a number of independent unit spaces, symbolizing that each of them is a representative of Taiwan, but they are connected to each other and are in communion in this city. Life and concentricity drive urban development.. Image ? Yi-Hsien Lee Photography

Text description provided by the architects. Before election days in Taiwan, the streets are filled with banners and billboards with candidates’ faces and political symbols. Trucks and minibuses with loudspeakers drive through the streets, trumpeting loud music, the candidates’ names, and their speeches. Unfortunately, while all the narratives address the city and its good management, most often the spaces of the last are just jammed because of the activities.

The open space that penetrates makes the campaign headquarters a place that can be enjoyed by surrounding residents and tourists. Image ? Yi-Hsien Lee Photography
The open space that penetrates makes the campaign headquarters a place that can be enjoyed by surrounding residents and tourists. Image ? Yi-Hsien Lee Photography

In late 2018, the Democratic Progressive Party nominated candidate Cheng Wen-Tsan was seeking the second term as Taoyuan city mayor and tasked BIAS architects to design a new “model” for a campaign headquarter, a temporary architecture that could host the political activity, but offer a statement for the urban space, too.

A bird's eye view of the round five, the map of the Great Taoyuan is clearly visible, and the park and the stream reflect each other.. Image ? Yi-Hsien Lee Photography
A bird's eye view of the round five, the map of the Great Taoyuan is clearly visible, and the park and the stream reflect each other.. Image ? Yi-Hsien Lee Photography

In contrast with the campaign style of the other candidates, BIAS developed a simple, modern-looking, circular pavilion that quietly sat for about a month at the riverbanks of Laojie River, Taoyuan. Constructed with greenhouse building materials, the structure was easy to assemble and disassemble, leaving a minimal impact on the environment. Shading nets and plastic foil provided protection from the sun and rain, but also a translucent, unassuming appearance.

The open space that penetrates makes the campaign headquarters a place that can be enjoyed by surrounding residents and tourists. Image ? Yi-Hsien Lee Photography
The open space that penetrates makes the campaign headquarters a place that can be enjoyed by surrounding residents and tourists. Image ? Yi-Hsien Lee Photography
Axon
Axon
The translucent blackout film allows the interior and exterior spaces to be visually interlaced and constructed into a variety of environmental and spatial levels.. Image ? Yi-Hsien Lee Photography
The translucent blackout film allows the interior and exterior spaces to be visually interlaced and constructed into a variety of environmental and spatial levels.. Image ? Yi-Hsien Lee Photography

Anyway, against such an understatement, the pavilion radically innovated the local habits and finally attracted the attention of the media and public. The very shape of the building, emptied in the middle, and capable to be traversed in all directions, has offered an alternative approach to the spatiality of politics. Indeed, the pavilion fully merged with the public spaces of Taoyuan city. Actually, part of these was encircled by the building and the relationship between inside and outside, private and public, blurred.

With the flow of wind and sunlight, different clouds and warm light and shadows appear in the day and night.. Image ? Yi-Hsien Lee Photography
With the flow of wind and sunlight, different clouds and warm light and shadows appear in the day and night.. Image ? Yi-Hsien Lee Photography
Plan
Plan
The open space that penetrates makes the campaign headquarters a place that can be enjoyed by surrounding residents and tourists. Image ? Yi-Hsien Lee Photography
The open space that penetrates makes the campaign headquarters a place that can be enjoyed by surrounding residents and tourists. Image ? Yi-Hsien Lee Photography

Sort of a contemporary agora, the pavilion greatly promoted interaction between people. An open cafe and public library room have also been included, making such campaign headquarter into a versatile and dynamic gathering space for all the citizens. Not only, but the lawn in the central void has been shaped in the like of Taoyuan map, thus offering a canvas for citizens’ discussions about the future of their living space. In some way, this time, the political campaign has really been about the city.

Space for the gallery to prepare the seating area for the public and tourists to rest.. Image ? Yi-Hsien Lee Photography
Space for the gallery to prepare the seating area for the public and tourists to rest.. Image ? Yi-Hsien Lee Photography

View the complete gallery

Project location

Location to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address.
About this office
Cite: "Election Campaign Headquarter / BIAS Architects" 11 Mar 2019. ArchDaily. Accessed . <//www.jhh2i.cn/912814/election-campaign-headquarter-bias-architects/> ISSN 0719-8884
?
The circular circular, up and down streamlined roof design is like a group of dancers who danced waltz, like waves, rolling up and down on the stage.. Image ? Yi-Hsien Lee Photography

郑文灿南桃园竞选总部 / 陈汉儒建筑师事务所 + 衍序规划设计顾问有限公司

You've started following your first account!

Did you know?

You'll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.

803| 760| 803| 278| 666| 504| 534| 383| 413| 56|